Direct naar de inhoud.

Race 4 – Assen

Beste sponsoren en clubleden,

Het was weer een mooi motor weekend afgelopen week, met als eerst op vrijdag avond de keuring van de Classic TT Gramsbergen van Eveno Racing.Ik was hierbij aanwezig met mijn eigen motor, en vond het erg leuk om ze te vergelijken met de oude motoren van vroeger. Helaas viel de wedstrijd samen met mijn eigen race de dag erna.

Zaterdag 22 juni was de vierde race van het seizoen, deze was weer op het junior track van Assen .Een baan waar we allemaal veel trainen en dat zag je ook terug in de tijden die gereden werden. Ik hoopte om hier zelf ook weer sterk mee te kunnen rijden en misschien wel weer een podium te kunnen pakken.

Helaas lukte het me tijdens de kwalificaties niet om een goede startplek te krijgen en moest ik van p12 starten, het was een lay-out met verschillende ‘’langzame bochten’’ en ik merk dat ik daar veel te veel in verlies en dus duidelijk iets fout doe. Op de overige punten van de baan win ik weer snelheid maar niet genoeg om met de kopgroep mee te komen.

In beide races kwam ik bij de start goed weg maar kreeg niet direct een plek naar voren te pakken, ik bleef te lang in de midden groep hangen waardoor al snel de aansluiting met de voorste rijders verdween.

Tijdens de race wist ik uiteindelijk nog wel enkele plekke te pakken en kwam ik de eerste race als vierde over de finish. En in de tweede race als 8 over de finish.

Het was niet het resultaat war ik op had gehoopt, ik weet waar ik aan moet trainen en hoop dit zo snel mogelijk te kunnen verbeteren.

Desondanks ben ik blij dat ik na de val in Staphorst waar ik mijn enkelband heb gescheurd en een botje in mijn linkervoet had gebroken, gewoon mee kon rijden zonder er te veel last van te hebben gehad.

Ik heb weer zin in de volgende race, en doe mijn best om mezelf weer te verbeteren.